Catequesi Parroquial

La Catequesi Parroquial comprén totes les etapes de formació i es divideix en tres etapes: Catequesi d’Iniciació (Primera Comunió), Catequesi de Seguiment (Confirmació) i Catequesi d’Adults (Preparació al Sagrament del Matrimoni i Formació Permanent).

La Catequesi d’Iniciació té com a objectiu prioritari el coneixement de Jesús i la vivència de la fe cristiana. Durant aquest període de formació es poden rebre els Sagraments de la Penitència i de l’Eucaristia (Primera Comunió).

Els nens i nenes que participen en aquesta formació es troben els dilluns i dijous de les 17,15h a les 18,30h. aproximadament, als locals del Casal Parroquial (Caritat, 68). A més de les activitats pròpies es desenvolupen moltes altres al llarg del curs com la Castanyada, la representació del Naixement, el concurs de Pessebres i d’altres.

Forma part de la Catequesi d’Iniciació la participació en la Missa Familiar que té lloc tots els diumenges a les 12h. del migdia.

La Catequesi de Seguiment acompanya aquells infants que han celebrat la Primera Comunió i, posteriorment, els nois i noies que es preparen per rebre el sagrament de la Confirmació. Aquests joves es troben els divendres de 5 a 6 de la tarda, als locals del Casal Parroquial (Caritat, 68). A més de la formació corresponent, col·laboren en diferents espais de voluntariat com és Càritas, l’Asil o l’Esplai Parroquial. Al llarg del curs s’ofereix també la participació en trobades/convivències de formació a la casa de colònies de Puigpardines.

La Catequesi d’Adults té com a objectiu la formació contínua i la preparació d’alguns sagraments com el Matrimoni, per tots aquells que desitgen casar-se en l’Església. Periòdicament s’ofereix aquesta possibilitat com també una Escola de Pares, adreçada especialment als pares dels nens i nenes que participen a la Catequesi d’Iniciació.

www.parroquiesdepalafrugell.com